Rondanekroppen 2017

14054418_1642111559452256_9205070577644926721_o

Viking og Veronika

Det har seg jo sånn at man må være i nogenlunde «grei» form for å være på langtur og bære tungt, både for to- og firbente. Ingen av oss er i horribel form, men har da vært yngre og sprekere en gang i tiden. Så vi har startet med litt målrettet trening frem mot turen. Blogginnlegget er mest «nå har du sagt det på Internett, så nå kan du ikke skulke unna», litt skryt og litt motivasjon for dere som leser bloggen.

Målet er som sagt å overleve en langtur på 40 mil, med tung sekk over en måned. Nå før jul skal vi satse på seks «treningsdager» i uken. Både vekt og lengde på turene vil øke etterhvert, men også variere.

En uke kan se ut som dette feks:

Mandag: Styrke

Tirsdag: Sekk- og kløvtur

Onsdag: Styrke

Torsdag: Sekk- og kløvtur

Fredag: Kondisjon

Lørdag: Sekk- og kløvtur

Søndag: HVILEDAG

«SEKS DAGER I UKEN» tenker du kanskje? Det er rett og slett en «gå tur med hunden, men slenge på seg litt ekstra vekt». Vi har også lagt inn rene styrkeøkter, som da er hele kroppsprogram. En dag kondisjon med enten sykling, løping, elipsemaskin, eller roing. En hvile dag er slengt inn for å ikke virke cocky.

Prøv selv da vel! Sleng kløv på hunden (ikke særlig vekt om den er fersk på å bære kløv), og en sekk på deg selv. Start med 10 kg på den «vanlige tisseturen» med bikkja, og øk etterhvert som du føler for det.

Blablabla fysisk aktivtet er bra for den psykiske helsen også blablabla, men det er faktisk sant. Selv føler vi at etter vi fikk et mål å trene mot, så ble alt litt «lettere». Vi har ganske ræva og tunge dager, som vi skriver melding til hverandre «ååååå vil ligge i senga for alltid og spise sjokolade», men det blir færre og færre av disse. Opp og hopp, ut og gå…. eller noe. Fuck, nå er vi vel happy go lucky her, men ja.

Innlegg om hund og kløv kommer!

/ Maria og Veronika

14647451_10153732657462315_1321353801_o

Maria og Sabé

En kommentar om “Rondanekroppen 2017

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s