Bipolar Superstars

pilgrimsleden_dovrefjell

Bipolar Ekspedisjonen sier du? Det hele startet vel kanskje som en spøk mens vi drømte om en langtur.

Vi er to turglade jenter fra hver vår del av landet. Maria er fjellgeita fra Sunnmøre, mens Veronika er villmarkingen. Kombinasjonen av erfaringer skal brukes på å bli Bipolar Superstars, merkeligste turparet noen sinne.

Så hva skjer egentlig når du putter en med bipolar lidelse og en med posttraumatisk stresslidelse på langtur, 40 mil og ca en måned? Gudene vet. Vi bare vet vi begge har en kjærlighet for naturen og dyr.

Så tilbake til ekspedisjonsnavnet…. Det blir ingen polferd (Sorry, kanskje om noen år om noen kommer på banen med litt penger)! Planen er å gå Rondanestien fra Fjord til Fjell våren 2017. Dette blir da vår første langtur sammen.

På bloggen kan dere følge oss frem til turen starter (forhåpentligvis) i mai, med trening (kan hende vi trenger å komme litt i form host hark), planlegging og annet morsomt. Vi har planer om å ta noen andre turer sammen høst/vinter/vår før turen.

/Maria og Veronika

PS: Det blir en herlig blanding av nynorsk og bokmål på bloggen og hjemmesiden. Sånn går det når ingen gir seg. Neida… joda.

rondanestien-1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s