Camp Bipolar

img_0821Vi har vært på helgetur ved Kynnsjøen som ligger i Hedmark i helgen. Første ofisielle tur sammen! Denne turen skulle ha høy komfort, mye kos og mat. På langturen vår skal vi leve på den samme maten så og si, og man blir ganske så lei havregrøt, så på helgeturer koser vi oss ekstra mye! Vi har spist og drukket, ligget ved bålet, koset hunder, planlagt langturen, sanket ved og spist litt til. Jaggu har det ikke snødd også, for å gjøre det enda mere koselig for oss!

IMG_0850.JPGHelgens meny besto av:

Pitapizza med bacon middag fredag

Egg, bønner og bacon (selvfølgelig) til frokost lørdag

Båltaco til middag lørdag

Frokost på søndag ble da en herlig blanding…. altså bålpitatacopizza. (Vi kommer til å lage et innlegg om bålmat senere.)

Jett ble med på turen i stede for noen av huskyene denne helgen og fikk prøve seg på teltlivet for første gang. Hun klarte seg kjempefint. Litt stresset den første dagen, mye spennende å utforske og hadde ikke tid til å roe seg. Dag to var hun helt fantastisk. Bare lå på reinsskinnet og slappet av stort sett. Hun skal fortsatt ikke være med på langturen.

DSC_0565.JPGWicket som er en erfaren uvanlig turhund klarte seg fint. Han ble litt stresset av at Jett var stresset, så de flakset rundt hele dag en. Dag to var han også kaputtski og bare tok det lungt. Jett spiste opp maten hans mens vi sanket ved, så da måtte han få hennes. Fair enough bytte syns Jett da hun spiste opp kylling og lungemosen hans, mens han fikk tilbake litt tørrfôr. MEN SAMME DET HAN HAR JO SKJEGG!

IMG_0842.JPGErfaringer samler man mens man er på tur sammen. Vi har kommet frem til at Veronika ikke får åpne boksmat lengre, etter et dypt kutt i fingeren. Masse blod og litt bandasje senere hadde vi også fikset en minikrise sammen. Førstehjelpstrening CHECK! Ellers så har vi kommet frem til noen turregler for langturen, som mulig blir et eget innlegg! Veronika hater å lage mat inne, men ute er hun en (selvutnevnt) mesterkokk, så hun har blitt (også selvutnevnt) turkokk. Maria er den organiserte og ryddige av oss, og holder styr på rotet Veronika skaper.

Vi avsluttet en fin helg med å kjøre hundespann før Maria og Wicket heiv seg i bilen den tre timers lange kjøreturen hjem. Video er å finne fra det på Facebook siden vår! Vi har hatt en knall turhelg sammen og gleder oss til mange flere!

Vi liker store bål og skjeggete menn (og hunder)!

/Maria og Veronika

img_20161022_105513

 

En kommentar om “Camp Bipolar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s